Погода во Львове

Курс валют во Львове

Отзывы

Имя: *
Отзыв: *
Введите текст: * Изображение CaptchaОбновить изображение
 
 

Благодарный гость из Киева!

Огромнейшее спасибо хозяйке!!! Виктория, - вы необыкновенная и очень красивая женщина!!!Спасибо за теплый прием … а еще у Вас очень красивый и чистый хостел, очень уютно!!! Так держать!..

01.02.2013

Анна

Спасибо огромное за Ваше внимание, заботу и душевность, совершенно изумительное гостепреимство, отношение к гостям (постояльцам). Так держать! и обязательно встретимся снова. Илона,Ирина, - девчонки - молодцы, будем keep in touch! Процветания, хороших гостей благополучия! Анна (Луганск)

25.01.2013

Оля и Егор из Минска

От всего сердца хочу сказать огромное спасибо и слова благодарности замечательному, тёплому, уютному, сердечному, гостеприимному дому. Имя ему – Хостел ”Casa Nostra”! Спасибо его замечательным сотрудницам и хозяйке Виктории, за душевный и теплый приём, искренность и доброту с которой нас встретели, заселили, сопровождали во время нашего новогоднего отпуска. Процветания Вам “Casa Nostra” и благодарных гостей! С Новым 2013 годом!!! Ждем новой встречи, которая я верю – скоро состоится! Уже скучаем … Оля и Егор!( Минск).

01.01.2013

З вдячністю Оксана

Хочу виразити велике душевне ”Спасибі”, адміністрації хостела. Дуже приємні і щирі дівчатка, які зуміли створити позитивну атмосферу і хорошу ауру, що здавалося – ніби це твій рідний дім. Напередодні свят, хочу привітати всіх з Новим роком та Різдвом Христовим. Здійснення всіх мрій і бажань! Хороших і приємних відвідувачів!!! З вдячністю Оксана (Збараж).

24.12.2012

Закарпаття (Збараж)

Щиро вдячні персоналу за високий професіоналізм, ввічливість, затишок. Ми почували себе, як вдома. Назва Вашого хостелу” Casa Nostra” повністю відповідає атмосфері, яка панує в ньому. Обов’язково зупинимось у Вас ще, розповімо про ваш хостел друзям і знайомим. З наступаючими вас Новорічними і Різдвяними святами!!! Розквіту Вам і благополуччя!!!

21.12.2012

Група “Мережа магазинів горячих путівок”

Щиро дякуємо!!! Все сподобалося, а саме: привітливий і доброзичливий персонал, чудові умови проживання, затишні та світлі кімнати. Група “Мережа магазинів горячих путівок” м.Золотоноша Черкаська обл.

25.11.2012

Rodrigo S.Pereira Curitiba – Parana (Bra...

I would like to say thank you very much for the days that I spent here. I received a kind reception and all information that I asked for. When I arrived, I wasn’t thinking that the hostel were in this building, I thought that I was in wrong place, but when i reached to the hostel door I saw the hostel what i have found on internet. Hostel is located in a very convenient part of the town, 5 min. from down-town, very good accommodation and calm who is looking for rest. The room was nice and clean the same as shower room and other stuff. I wish all the best for all of You. I’m really appreciated Your hostel and if I’ll have opportunity to come again I’ll stop in Your hostel for sure!!!

30.10.2012

Оксана та Олександр

Дуже вражені були гостинною атмосферою, чистотою і зручністю хостелу. Це був перший хостел, у якому ми зупинилися. Тепер ми знаємо, де зупинимося наступного разу і що порекомендуємо друзям. А ще у Вас дуже гарна кицька Хості. Дякуємо за гарний прийом і сніданок-сюрприз. Оксана та Олександр із Сум.

27.10.2012

Студенти 421гр. факультету кібернетики...

Шановні співробітники “Casa Nostra” щиро вдячні Вам за теплий домашній прийом, затишок, який Ви створили нам. Ваше приязне добре ставлення доповнили наші яскраві враження від Львова, цього величного міста. Бажаємо Вам процвітання, максимум прибутків та побільше вдячних клієнтів. Ми впевнені і запевняємо Вас, що це була наша перша, але точно не остання зустріч!!!З повагою, студенти 421гр.(кібернетики Чернівецького Національного Університету).

21.10.2012

Команда дизайнеров Lviv Fashion Week

Большое спасибо за уют, тепло, отзывчивость и очень душевный завтрак! А Хостя просто выше всяких похвал! Мы получили настоящее удовольствие, остановившись у Вас! Команда дизайнеров Lviv Fashion Week, ”by Diordichuk”.

30.09.2012

Показывать: 

НАШИ ПАРТНЕРЫ

Разработано креативным клубом JTemplate

top